Paul de Rooij

Er was eens een transformationele coach in wording die niet meer “danste”. Door de impact van zijn verleden, ervaringen, verwachtingen, druk vanuit de maatschappij en sociaal om-veld heeft Jef een beslissing genomen om transformationeel coach te worden waarmee hij zichzelf maar vooral anderen een “helpende” hand wil en kan bieden.

Jef van Niel heb ik ervaren middels diverse coach gesprekken als een uiterst fijne en zeer professionele coach. Jef is van nature een zeer creatieve en positief ingestelde man die dit in zijn coach gesprekken optimaal weet te toe te passen. Door zijn open en eerlijke houding biedt Jef een veilige en comfortabele sfeer. Hierdoor heb ik de voor mij “kwetsbare” onderwerpen mogen maar vooral durven delen. Hij weet zowel verbaal als non verbaal zo goed te luisteren en daarop te acteren waardoor hij je echt “ziet”.

Jef maakt gebruik van zeer creatieve, duidelijke, directe en doeltreffende vraagstelling waarmee hij je vanuit een andere invalshoek naar problematieken en/ of issues laat kijken en het ook laat voelen. De vaak beperkte gedachten van het brein worden hiermee opengesteld voor andere mogelijkheden en inzichten. Met het gevolg dat ontwikkeling, groei en een andere perceptie ontstaat. Vanuit deze nieuwe perceptie heb ik beslissingen in mijn leven kunnen maken waardoor mijn kwaliteit van leven is vergroot. Dit is volgens mij wat iedereen graag voor zichzelf wil maar soms niet weet hoe het aan te vliegen of te bewerkstelligen.

De stap naar een coach lijkt vaak groot maar dat zijn maar beperkte gedachten. Door daadwerkelijk de stap te nemen naar de coach Jef is een eerste stap naar een verrijking van je leven. Ongeacht met welk onderwerp je moeilijk zit, Jef weet het beste uit je te halen waardoor je je eigen creativiteit weet te gaan benutten om een zeer krachtig eigen besluit te kunnen nemen.

Het enige wat mij nu nog rest te delen is : ‘durf en doe een eerste stap voor een coach gesprek bij Jef’. Het heeft en vooral geeft je een positieve input die een meerwaarde voor je eigen leven is.

Dankjewel Jef!

Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *