Coaching voor fysieke beroepen

Een verandering in je leven komt soms onverwacht. Wanneer je vanwege fysieke redenen moet stoppen met een bewegend beroep val je soms in een gat. Voor een persoonlijke gesprek over transitie van een bewegend beroep naar een passend beroep kan je bij mij komen. Bij mij kan je in vertrouwen over alles praten.

Je moet gedwongen stoppen met het beroep waar je tot nu toe in actief bent geweest. Of je bent tot nu toe actief geweest in een bewegend beroep, maar moet om fysieke redenen dit stop zetten. Wat verwacht de maatschappij nu en hoe kun je een nieuwe invulling vinden? Wat heeft dit voor gevolgen voor jou persoonlijk?

Lees meer over het groepstraject.

Neem contact op als je met deze vragen zit:

Hoe ga ik met de onzekerheid om?
Hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?
Kan ik wel iets anders?
Wat kan ik nog meer en hoe ontdek ik dat?
Ga ik ooit weer zoveel plezier krijgen als ik tot nu toe heb gehad, of wel meer?
Ben ik in de rouw?

Informatie over één op één gesprekken.