Joyce

Jef van Niel heb ik leren kennen via mijn vader, die deelnam aan Onbegrensd Theater. Onbedoeld heeft Jef heel veel meer betekend voor mijn vader dan alleen leider van een theatergroep. Door Jef beleefde mijn vader zijn grote droom: op het podium staan. Maar hij groeide ook persoonlijk door het contact met Jef.

Als gepensioneerde 80-plusser had mijn vader al vaker geprobeerd om zijn isolement te doorbreken. Maar door zijn lichamelijke klachten lukte hem dat vaak niet en gebruikte hij zijn klachten soms als excuus om niets te hoeven doen. Door Jef kreeg mijn vader de inspiratie en het lef om eindelijk door te zetten, ondanks zijn fysieke beperkingen. Het contact deed hem opbloeien en daar ben ik Jef dankbaar voor.

Ondanks dat mijn nuchtere vader de mentale kanten van zijn lichamelijke klachten aan de kant schoof, ben ik er van overtuigd dat de gesprekken met Jef hem geholpen hebben om over mentale struikelblokken te komen. Ik had met mijn vader vaker gewezen op de mogelijkheid met geestelijke gezondheidsprofessionals te praten, maar daar moest hij niets van hebben. De gesprekken met Jef waren beter toegankelijk voor hem en het heeft hem enorm veel opgeleverd als senior. Het is echt nooit te laat om je droom te volgen, zeker niet als je daarbij steun krijgt van een coach die je langs de obstakels op je weg kan leiden. Dank je, Jef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *